Venema Accountancy
Accountancy Belastingconsultancy
Nieuws

Verklaring arbeidsrelatie (VAR) definitief afgeschaft

De Verklaring Arbeidsrelatie (VAR) voor ZZP’ers verdwijnt definitief. Dinsdagmiddag 2 februari 2016 stemde de Eerste Kamer voor de Wet Deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA). De VAR wordt per 1 mei 2016 afgeschaft, met een overgangsfase van 1 jaar. De Tweede Kamer ging eerder al akkoord.

 Verklaring arbeidsrelatie (VAR) definitief afgeschaft

    

Tips voor een heldere boekhouding

Een eigen zaak is erg leuk, maar van die administratie balen veel ondernemers. Uitbesteden is aantrekkelijk, maar aan wie vertrouwt u uw bedrijfsgegevens toe? Een aantal tips om uw administratie op orde te houden. Een advies: blijf altijd zelf wat cijferwerk doen. U weet dan echt wat er in uw zaak omgaat. In volgend document proberen we adviezen te geven.

 Tips voor een heldere boekhouding

   

Alle nieuws bestanden zijn PDF-bestanden

   Een PDF-bestand kunt u downloaden, openen en afdrukken met Adobe Reader.

Adobe Reader kunt u downloaden bij:   http://www.adobe.com/go/getreader_nl

 

 Venema Accountancy is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de Adobe Reader.