Venema Accountancy
Accountancy Belastingconsultancy
Formulieren voor de medewerker

Indien u een nieuwe medewerker in dienst neemt hebben wij diverse gegevens nodig voor de salarisadministratie. Hieronder vind u een aantal formulieren die u nodig heeft om een nieuwe medewerker op te nemen in de salarisadministratie. Tevens vind u hieronder een formulier die noodzakelijk is om een student of scholier op te nemen in de salarisadministratie.

 Inschrijfformulier nieuwe medewerkers

 Opgaaf gegevens voor de loonheffingen 

 Opgaaf gegevens voor de loonheffingen - Studenten en scholieren 

 

Indien u medewerkers onregelmatig werken en niet elke periode het zelfde aantal uren in de salarisadministratie worden verwerkt kunt u onderstaand formulier gebruiken om de opgave naar ons te doen voor de salarisadministratie.

 Opgave lonen per periode

 

Indien een medewerker van u een eigen huis gaat kopen en dit huis laat financieren door een bank dan vraagt de bank vaak naar een verklaring inzake het inkomen van uw medewerker. Onderstaand formulier kunt u hiervoor gebruiken.

 Werkgeversverklaring Hypotheek aanvraag

 

Indien een vrouwelijke medewerker van u zwanger is kan  de medewerker tijdens het zwangerschapsverlof een uitkering van het UWV ontvangen in plaats van salaris van u. Ook is het mogelijk dat u de medewerker doorbetaald en u de uitkering ontvangt. Onderstaande formulieren kunt u gebruiken om deze uitkering aan te vragen.

 Aanvraag WAZO-uitkering voor een zwangere medewerker

 Zwangerschapsverklaring bijlage aanvraag WAZO-uitkering